Masa de toaleta, machiaj, BeComfort FUR-2501, 50 x 40 x 74 cm, alb | Review si Pareri utile

0
(0)

BeComfort FUR-2501 este un model foarte elegant care se adapteaza foarte bine dormitoarelor decorate in acelasi stil. Prezinta elemente atent alese si finisaje bine realizate, ce ofera un aspect cu totul deosebit.

Masa de toaleta BeComfort FUR-2501 este foarte bine organizata oferind patru setare pentru depozitarea produselor cosmetice. Este disponibila in varianta alba combinata cu elemente aurii oferind astfel un contrast minunat. Prezinta si o oglinda rotunda, nu foarte mare, insa suficient incat sa va faceti treaba bine cu ea. Produsul din discutie a fost realizat din MDF.

Nu vine asamblat, insa alaturi de aceasta masa de machiaj veti primi si instructiunile de montaj pe care va recomandam sa le urmati pas cu pas pentru ca intreaga operatiune sa se realizeze usor si rapid.

Dimensiunile acesteia sunt de 50 cm adancime, 40 cm latime si 74 cm inaltime, avand o greutate de 18 kg.

Verifica pret actual!

Asadar, masa de toaleta BeComfort FUR-2501 poate fi o alegere inspirata ce ofera un deosebit si vine la pachet cu un pret foarte mic. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca produsul in discutie a fost o alegere inspirata pentru nevoile lor. Nu a fost dificil de asamblat, iar produsul in discutie arata bine si se intretine usor. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: BeComfort FUR-2501

9.5

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.6/10

Compartimentare

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design elegant
  • Compartimentare buna
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Un comentariu la „Masa de toaleta, machiaj, BeComfort FUR-2501, 50 x 40 x 74 cm, alb | Review si Pareri utile”

Lasă un comentariu