Masa de Toaleta pentru Machiaj cu Iluminare LED, Scaun, Oglinda Ovala si 2 Sertare, Alb/Gri | Review detaliat

0
(0)

Daca esti in cautarea unui set cu masa de toaleta pentru machiaj, oglinda si scaun la un pret rezonabil care sa se poata integra usor si in spatii mai mici, aceasta ar putea fi o varianta de luat in considerare. Este o optiune interesanta, care arata bine se poate integra usor in orice decor.

Modelul in discutie poate fi alegerea potrivita pentru a iti crea locul de rasfat si cu un buget mai restrans. Ofera un design elegant cu detalii moderne. Imbina placut partea practica si cea functionala. Totodata, dispune de o oglinda ovala prevazut cu lumini LED care se pot schimba in lumina calda, lumina rece si lumina galbena, ceea ce va fi mai confortabil daca ai nevoie de lumina suplimentara atunci cand te machiez sau, pur si simplu, camera nu este bine luminata.

Masa de Toaleta pentru Machiaj cu Iluminare LED

Masa de machiaj prezinta doua setare unde poti depozita diverse produse, dar si blat semi-mat cu finisaje atent realizate. Latimea blatului este de 80 cm, adancimea mesei de 40 cm, iar inaltimea acesteia de 74 cm. Oglinda are un diametru de 50 de cm. Setul este fabricat din MDF care rezista bine si se intretine usor.

Verifica pret actual!

Prin urmare, setul in discutie poate fi o alternativa de luat in considerare pentru cele care cauta o masuta de machiaj cu oglinda si scaun elegante, dar nu foarte voluminoase, ce se pot incadra si in spatii mai reduse. Cumparatoarele sunt multumite de alegerea facuta si sustin ca produsul arata bine, s-a integrat foarte frumos in camera lor si se ridica la nivelul asteptarilor. Prin urmare, considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Masa de toaleta cu scaun si oglinda

9.4

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.5/10

Compartimentare

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Realizat din MDF
  • Schimbare culori lumina
  • Nu ocupa mult spatiu

Cons

  • Nu au fost identificate

Un comentariu la „Masa de Toaleta pentru Machiaj cu Iluminare LED, Scaun, Oglinda Ovala si 2 Sertare, Alb/Gri | Review detaliat”

Lasă un comentariu