Set masa de toaleta pentru machiaj 75x40x143, PROCART, 4 sertare, scaun tapitat, oglinda | Review detaliat

Setul cu masa de toaleta pentru machiaj PROCART ar putea fi alegerea potrivita pentru crearea propriului loc de rasfat unde sa va faceti in fiecare zi rutina de ingrijire si machiajul. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Setul in discutie este format dintr-o masuta de toaleta, un scaun, dar si o oglinda ovala. Este realizat din MDF bine finisat de culoare alba cu design vintage fiind usor de integrat in orice decor.

Masura este organizata cu ajutorul a patru sertare, doua fiind amplasate in partea superioara a blatului fiind excelent pentru depozitarea accesoriilor sau obiectelor mai mici. In partea inferioara se afla doua sertare de dimensiuni mai mari ce va permit sa depozitati si obiecte mai mari.

De asemenea, si oglinda inclusa in set este destul de mare incat sa aveti o buna viziblitate si sa va faceti treaba excelent.

Scaunul este confortabil si prezinta tapiterie cu motive florale. Atunci cand nu il folositi il puteti aseza sub masa, ocupand in acest fel mai putin spatiu.

Dimensiunile oglinzii sunt de 43 x 31 cm, ale scaunului de 37 x 28 x 45 cm, iar ale mesei de toaleta de 75 x 143 x 40 cm.

Set masa de toaleta pentru machiaj 75x40x143, PROCART

Verifica pret actual!

Prin urmare, setul PROCART ar putea fi o varianta pe care sa o luati in considerare si care vine la pachet cu un pret rezonabil. Cumparatorii sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere potrivita, setul arata foarte bine, se integreaza usor orice decor si este usor de intretinut. Din punctul lor de vedere au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: PROCART

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.5/10

Compartimentare

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Bine compartimentata
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Un comentariu la „Set masa de toaleta pentru machiaj 75x40x143, PROCART, 4 sertare, scaun tapitat, oglinda | Review detaliat”

Lasă un comentariu