Set Masa Toaleta SARA pentru Machiaj cu Oglinda si Scaun, Albe | Review detaliat

0
(0)

Set de masa de toaleta Sara cu oglinda si scaun este un model foarte accesibil ca pret, ce poate fi integrat si in spatii mai mici oferind un design simplu, dar placut. Poate fi o alternativa interesanta, dar mai intai, va propunem sa aflati toate informatiile necesare.

Setul Sara este o solutie excelenta pentru camera copiilor. Produsul este fabricat din MDF , de culoare alba, si este prevazut cu decoratiuni delicate. Prezinta si un sertar ce ofera spatiu de depozitare, precum si o oglinda, respectiv scaun tip taburet.

Dimensiunile setului sunt de 30 cm adancime, 50 cm latime si 111 cm inaltime. Este livrat neasamblat, insa odata cu el, primiti si instructiunile de montaj, ceea ce va simplifica lucrurile.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui set cu masa de toaleta pentru fetite cochete, modelul Sara poate fi o optiune de luat in calcul. Actualii cumparatori sustin ca nepoatele sau fetitele lor au fost foarte incantate de acest produs, care este bine realizat, usor de asamblat si foarte atragator din perspectiva design-ului. Sunt de parere ca au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul convenabil.

Verifica pret actual!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Set Sara

9.4

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.5/10

Compartimentare

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Usor de asamblat
  • Design placut
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu