Set Masa Toaleta HAZEL pentru Machiaj cu Oglinda si Scaun, Albe : Review si Pareri

Setul cu masa de toaleta HAZEL este un model simplu si placut, usor de integrat in orice decor. Poate fi o solutie buna si pentru spatii mai restranse, datorita faptului ca nu este un produs voluminos.

Este o varianta foarte practica in care va puteti machia sau va puteti face rutina de ingrijire in fiecare zi. Puteti depoizta cosmetice sau bijuterii in sertarele din dotare, iar cele trei oglinzi va ajuta sa va aranjati mai bine.

In set este inclus si un taburet confortabil, tapitat, cu model florar, feminin ce ofera un plus de eleganta.

Dimensiunile totale ale setului sunt de 40 cm adancime, 75 cm latime si 137 cm cu oglinzile incluse. Piesele sunt realizate din MDF vopsit.

Vine in varianta neasamblata, insa nu va fi greu sa o montati cu atat mai mult cu cat veti primi in pachet si instructiuni.

Set Masa Toaleta HAZEL pentru Machiaj cu Oglinda si Scaun, Albe review

Verifica pret actual!

Asadar, setul de masa de toaleta HAZEL cu oglinda si scaun ese o varianta rezonabila ca pret ce arata foarte bine si este extrem de practica. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost ideala. Arata bine, se intretine usor si se potriveste in orice decor. In plus, considera raportul calitate/pret convenabil.

Recenzii pe scurt: HAZEL

9.4

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.4/10

Compartimentare

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret convenabil
  • MDF vopsit
  • Design placut
  • Usor de asortat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu