Masuta de toaleta cu oglinda, Akord Furniture Factory, PAL, 4 sertare, Dreapta, 90 x 142 x 50 cm, Alb Review si Pareri

Akord Furniture Factory este un model de msuta de toaleta cu oglinda accesibil ca pret, cu un design placut, ce poate fi integrat usor in orice decor. Ofera spatiu de depozitare generos, putand fi o alegere inspirata.

Masuta de toaleta Akord Furniture Factory este un model realizat din MDF cu grosimea de 16 mm disponibil in varianta alba. Este prevazuta cu patru sertare in cadrul carora puteti depozita o cantitate generoasa de produse, dar si cu oglinda mare. Poate fi amplasat atat intr-un dormitor, cat si intr-un dressing, design-ul sau facand-o usor de integrat in orice decor.

Vine in forma neasamblata, insa fiind prevazuta si cu instructiuni de montaj va fi usor sa o asamblati. Dimensiunile acesteia sunt de 50 cm adancime, 90 cm latime si 142 cm inaltime.

Verifica pret actual!

Asadar, Akord Furniture Factory este un model de masuta de toaleta cu oglinda care arata bine, se integreaza usor in orice decor si poate fi accesibil oricarui buget. Cumparatorii sunt de parere ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost alegerea potrivita, produsul fiind usor de asamblat, dar si de intretinut. Se integreaza usor si in spatii mai mici si arata bine, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Akord Furniture Factory

9.4

Raport calitate-pret

9.3/10

Design

9.4/10

Compartimentare

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatiu de depozitare generos
  • Oglinda mare
  • Usor de asamblat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu