Masa de toaleta pentru machiaj „Bella”, cu sertar, rafturi si dulap, lemn MDF lacuit, alb : Review si Pareri

0
(0)

Masa de toaleta pentru machiaj Bella este un model care arata bine si care se poate integra usor in orice decor. Ofera suficient spatiu de depozitare si poate fi amplasat fara probleme intr-un dormitor, hol sau dressing. Daca este o alternativa inspirata ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masa de toleta Bella este un produs realizat din MDF, de culoare alba. Ofera o oglinda mare si spatiu generos de depozitare a produselor de machiaj, de ingrijire a pielii si asa mai departe. Oglinda masoara 45 cm latime si 50 cm lungime si prezinta forma dreptunghiulara.

Datorita spatiului de depozitare foarte mare, puteti depozita chiar si un uscator de par, placa de indreptat parul, ondulatorul si multe altele. Usa dulapului include incuietoare magnetica, asigurand dulapul ca este intotdeauna foarte bine inchis.

Dimensiunile totale ale produsului sunt de 90 x 38 x 137 cm, ale sertarului 58 x 32 x 10 cm, ale compartimentelor mici 19 x 19 cm, ale compartimentelor mari 15 x 50 cm si ale compartimentului dulap 26 x 33 cm.

Este expediat in forma neasamblata, insa odata cu produsul veti primi si instructiunile de montaj. Astfel, lucrurile vor fi destul de simple si il veti monta rapid.

Verifica pret actual!

Asadar, masa de toleta Bella poate fi o alternativa pentru cine cauta un produs spatios si bine organizat. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca a fost exact ceea ce aveau  nevoie. Ofera suficient spatiu de depozitare, o oglinda destul de  mare si se incadreaza usor in orice decor. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Masa toaleta machiaj Bella

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.5/10

Compartimentare

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Oglinda mare
  • Spatiu generos de depozitare
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu