Set Masa toaleta cosmetica machiaj SEA505 cu masuta vanity, oglinda cu LED-uri cu sau fara scaun, alb | Review si Pareri

0
(0)

Fiecare femeie ar trebui sa se bucure de coltisorul sau de rasfat, in care sa isi poata face linistita rutina de zi si cea de seara. O varianta pe care o puteti lua in considerare este masuta de toaleta SEA505 de la emobli despre care vom discuta pe larg astazi.

Acest set interesant este fabricat in Polonia si include masa de toaleta, oglinda prevazuta cu LED-uri si scaunul, iar aici exista varianta de a opta pentru set complet cu scaun sau puteti alege sa nu achizitionati scaunul. Produsul este fabricat din PAL, iar masa de toaleta include patru setare ce asigura spatiu generos de depozitare a cosmeticelor, produse de ingrijire, parfumurilor, dispozitivelor de coafat si asa mai departe. In acelasi timp, lumina include 12 LED-uri ce ofera o lumina suficient de puternica incat sa puteti observa orice detaliu care va conduce catre un machiaj perfect.

Datorita design-ului simplu, dar modern, aceasta masuta de toaleta se integreaza foarte usor in orice decor, fie ca discutam despre un dormitor, dressing sau chiar pe hol. In plus, o puteti folosi chiar si pe post de birou atunci cand este nevoie. Important de retinut este si faptul ca intretinerea acesteia este destul de simpla, astfel ca este suficient sa o curatati cu o carpa moale si uscata de praf periodic.

Dimensiunile totale ale produsului sunt de 94 cm lungime, 43 cm adancime si 140 cm inaltime.

Verifica pret actual!

In concluzie, setul cu masa de toaleta, oglinda si scaun de la emobili pot fi o solutie practica la un pret rezonabil pe care il puteti alege si pentru nevoile voastre. Cumparatoarele sunt foarte multumite de produs si apreciaza design-ul simplu, dar cu bun gust, capacitatea generoasa de depozitare, dar si usurinta cu care a fost montat setul. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Set masa toaleta pentru machiaj cu oglinda

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.7/10

Compartimentare

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatiu generos de depozitare
  • Oglinda cu LED-uri
  • Design modern
  • Usor de asamblat si de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu