Set masa de toaleta pentru fetite, MT Malatec, 34.5x48x82 cm | Review & Pareri utile

MT Malatec este un set ce contine masa de toaleta, oglinda si scaun potrivite pentru fetite. Piesele de mobilier sunt special concepute pentru a fi integrate in camera copiilor. Dar mai intai va propunem sa cititi in continuare mai multe detalii pentru o parere obiectiva.

Setul MT Malatec prezinta un design simplu si elegant, usor de integrat in orice decor, fiind prevazut cu margini rotunjite si neteda pentru a oferi siguranta cuvenita copiilor. Prezinta trei oglinzi dintre care cele doua laterale beneficiaza de unghi de inclinare reglabil.

Masas de toaleta ofera rspatiu pentru depozitare fiind prevazuta cu un sertar, dar si un raft. Piesele sunt realizate din MDF alb, usor de intretinut, masuta masurand 34.5 x 48 x 82 cm, iar scaunul 22 x 27 cm.

Set masa de toaleta pentru fetite, MT Malatec review

Verifica pret actual!

 

Setul MT Malatec este o alternativa interesanta pentru camera fetitelor care se poate integra cu usurinta in orice decor. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca este un model care arata bine, cei mici fiind foarte incantati de cadou. Materialele din care este realizat setul sunt de calitate, usor de intretinut si nu exista risc de accidentare pentru copii. Recomanda mai departe cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: MT Malatec

9.9

Raport calitate-pret

10.0/10

Design

10.0/10

Compartimentare

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design atragator
  • Usor de intretinut
  • Materiale de calitate

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu