Masa de toaleta/machiaj, ML-Design, 110 × 54 × 141.5 cm, MDF, alb, oglinda mare, spatiu de stocare generos, usor de asamblat | Review detaliat

0
(0)

Masuta de toaleta ML-Design este un model foarte interesant ce pune la dispozitie un spatiu de stocare generos unde va puteti depozita in siguranta produsele cosmetice, bijuteriile si asa mai departe. Poate fi amplasata intr-un dressing sau dormitor, integrandu-se cu usurinta in orice decor.

Masuta de machiaj ML-Design este realizata din MDF dispinibila in varianta alba, si este prevazuta cu trei olginzi, cinci sertare si trei compartimente pentru depozitare. Prezinta un design elegant si se incadreaza din punct de vedere estetic in orice tip de decor.

Materialele utilizate sunt de buna calitate, astfel ca produsul va oferi si o buna rezistenta in timp. Asamblarea setului se realizeaza foarte rapid urmand schita de montaj cu care vine la pachet.

Masa de machiaj masoara 110 x 54 x 141.5 cm ( L x L x H), oglinda din mijloc 66 x 44 cm ( H x W), iar oglinzile laterale 66 x 30 cm ( H x W).

Masa de toaleta/machiaj, ML-Design, 110 × 54 × 141.5 cm review

Verifica pret actual!

Asadar, masa de toaleta ML-Design este un model care arata foarte bine, destul de spatios si pentru persoanele pasionate de frumusete care dispun de o multitudine de produse. Cumparatoarele sunt incantate de aceasta masuta si declara ca este foarte bine organizata, extrem de incapatoare si eleganta, exact ceea ce isi doreau. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Masa de toaleta/machiaj, ML-Design

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Design

9.8/10

Compartimentare

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatiu de depozitare generos
  • 3 oglinzi
  • Design elegant
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu