Masa de toaleta/machiaj, ML-Design, 90 x 38 x 137 cm, MDF, alba, LED | Review si Sfaturi utile

0
(0)

ML-Design este un model de masa de toaleta foarte interesanta ce ofera spatiu de depozitare generos pentru o buna organizare a produselor cosmetice si nu numai. Poate fi o optiune de luat in considerare, dar mai intai va propunem sa aflati toate informatiile necesare.

Masa de machiaj ML-Design este realizata din MDF alb si este prevazuta si cu oglinda cu LED-uri ce ofera posibilitatea reglarii culorii temperaturii: alb cald alb natural si alb rece. Este prevazuta cu un sertar mic de depozitare, dar si cu un compartiment mai mare in partea dreapta, unde veti putea depozita toate produsele cosmetice, de machiaj ori parfumuri pe care le aveti.

Produsul in discutie ofera un design modern si se integreaza cu usurinta in orice decor. A fost atent realizata pana la cel mai mic detaliu, insa trebuie sa aveti in vedere faptul cae ste expediata in forma neasamblata. Insa, asamblarea acesteia nu este foarte dificila, caci veti primiti si instructiuni de montaj pe care va trebui sa le urmati.

Masa de toaleta/machiaj, ML-Design review

Verifica pret actual!

Prin urmare, ML-Design este o varianta de masa de toaleta care arata foarte bine, ofera suficient de mult spatiu de depozitare, putand fi o optiune buna pentru orice femeie. Cumparatorii sunt incantati de ea si declara ca au fost o alegere inspirata, produsul in discutie aratand foarte bine, timp in care apreciaza si modul foarte bun de organizare. De asemenea, luminile oglinzii sunt de foarte mare folos pentru o vizbilitate cat mai buna. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: ML-Design

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.8/10

Compartimentare

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizata
  • Spatioasa
  • Oglinda cu LED-uri cu lumina calda, rece si naturala
  • Usor de asamblat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu