Masa de toaleta/machiaj, ECD Germany, 75 x 40 x 135 cm, alb, MDF, aspect modern, oglinda uriasa, constructie robusta, rezistent la zgarieturi | Review si Pareri pertinente

0
(0)

ECD Germany este un model de masuta de toaleta excelenta si pentru spatii mai mici ce ofera un design modern si poate fi incadrata cu usurinta in orice decor. Poate fi o varianta interesanta de luat in considerare, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Masa de machiaj ECD Germany este un model realizat din MDF de culoare alba in combinatie cu stejar Sonoma oferind un design modern si placut. Este prevazuta cu o oglinda, un sertar si doua compertimente pentru depozitare. Beneficiaza de o cosntructie robusta si este rezistenta la zgarieturi. In plus, materialul MDF lacuit este usor de curatat de praf si murdarie.

Dimensiunile sertarului sunt de 34 x 30 x 14 cm, ale oglinzii de 30 x 59 cm, iar a compartimentelor de depoiztare 43.5 x 18.45 cm. Inaltimea blatului este de 75 cm, iar grosimea de 1.4 cm. Dimesiunile totale ale produsului sunt de 75 x 40 x 135 cm si cantareste 23 de kg.

Masa de toaleta/machiaj, ECD Germany

Verifica pret actual!

ECD Germany este o vairnat ade masa de toaleta foarte interesanta, extrem de accesibila ca pret unde va puteti aranja linistite si va puteti depozita produsele de infrumusetare. Clientele actuale sustin ca au facut o alegere buna pentru ceea ce aveau nevoie, iar produsul in cauza le-a depasit asteptarile. Sustin ca masuta arata foarte bine, nu este voluminoasa, insa ofera destul de mult spatiu pentru depozitare, exact ceea ce aveau nevoie in dormitoarele sale mai putin spatioase. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: ECD Germany

9.6

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.6/10

Compartimentare

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Design modern
  • Constructie robusta
  • Realizata din MDF
  • Rezistenta la zgarieturi

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu