Masa Toaleta Alba BELLA pentru Machiaj cu Oglinda fara Scaun | Review si Recomandari

0
(0)

Daca sunteti in cautarea unei mese de toaleta elgante si accesibile ca pret, modeul Bella ar putea fi ceea ce cautati. Este o varianta care arata foarte bine si care se poate integra cu usurinta in orice decor. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masa de toaleta Bella este un model realizat din fibre de lemn MDF s este acoperita cu lac de culoare alba. Vopsea face ca suprafata sa fie mai rezistenta la zgarieturi si faciliteaza curatarea ei.

Totodata, aceasta prezinta patru compartimente de depozitare, dar si un sertar destul de spatios. Aici va puteti depozita in siguranta produsele de ingrijire si de machiaj, parfumurile sau chiar aparatele de coafat.

Dimensiunile totale ale produsului sunt de 108 cm lungime, 40 cm adancime si 142 cm inaltime.Dimensiunile oglinzii sunt de 55 cm lungime si 65 cm inaltime, iar raftul masoara 25 cm lungime, 20 cm adancime si 55 cm inaltime.

Masa Toaleta Alba BELLA pentru Machiaj

Verifica pret actual!

Masa de machiaj Bella este un model care arata foarte bine si prezinta un mod de organizare eficient astfel incat sa puteti tine produsele intr-un singur loc. Cumparatorii au fost surprinsi in mod placut de acest produs si declara ca arata foarte bine si desi nu vine asamblata, masa a fost foarte usor si rapid de montat. Spatiul de depozitare este si el unul destul de generos, iar in ansamblu sunt de parere ca au facut o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Masa Toaleta Bella

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.5/10

Compartimentare

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de asamblat
  • Design modern
  • Organizare buna

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu