Masa Toaleta NOVA pentru Machiaj cu 3 Oglinzi si 5 Sertare Alba | Review si Pareri utile

0
(0)

Masa de toaleta Nova este un model deosebit de elegant care se poate integra excelent si in dormitorul sau dressing-ul tau. Prezinta finisaj rezistent la zgarieturi si la impact, iar liniile drepte si elegante permite produsului sa fie usor de integrat in orice decor. Este o masa de toaleta spatioasa, care ofera la randul sau, suficient spatiu de depozitare.

Masuta de toaleta Nova este realizata din MDF de culoare alba si beneficiaza de cinci sertare, doua compartimente de depozitare pe aripile laterale ale oglinzii si un raft sub blat, toate acestea oferind un spatiu de depozitare generos pentru cosmetice, creme, parfumuri, bijuterii si asa mai departe. Mai mult decat atat, oglinda este prevazuta cu trei parti.

Masa este foarte usor de curatat, trebuie doar sa stergeti praful periodic cu o carpa moale. Totodata, constructia acestuia a fost special gandita pentru a economisi spatiu.

Produsul vine neasamblat, insa veti primi la pachet si instructiunile de montaj, astfel ca urmarindu-le pas cu pas, montajul acestuia nu va fi dificil.

Masa Toaleta NOVA pentru Machiaj review

Verifica pret actual!

Daca sunteti in cautarea unei masute de toaleta elegante si spatioase, modelul Nova ar putea fi o optiune excelenta. A primit un feedback foarte bun si din partea clientelor actuale care declara ca a fost o alegere minunata. Produsul in discutie arata foarte bine, montajul a fost destul de rapid, iar spatiul de depozitare excelent organizat. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte inspirata pe care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Masa Toaleta Nova pentru machiaj

9.8

Raport calitate-pret

9.8/10

Design

9.8/10

Compartimentare

9.9/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte bine organizata
  • Spatiu de depozitare generos
  • Design elegant
  • Usor de montat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu