Set masa de toaleta pentru machiaj „Afrodita” , cu oglinda in forma de inima si scaun tapitat, MDF alb | Review detaliat

Setul Afrodita poate fi o alegere inspirata pentru un dormitor elegant sau pentru dressing. Nu ocupa mult spatiu si se poate incadra perfect si in spatii mai mici. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare cateva detalii utile despre acest set cu masa de toaleta, scaun si oglinda.

Masa de toaleta Afrodita este fabricata din lemn MDF lacuit alb si este prevazuta cu patru setare – doua sertare in masa si doua in atasamentul oglinzii, oferind suficient spatiu de depozitare. Este prevazuta cu oglinda in forma de inima, dar si cu scaun ce prezinta tapiterie floaral. Cele patru setare sunt echipate cu manere decorative foarte interesante. Tapiteria scaunul este dsetul de groasa si rezistenta, iar captuseala moale ofera un bun confort. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de 100 de kg.

Setul vine neasamblat, insa odata cu el veti primi si manualul cu instructiuni care va vor ajuta sa montati usor.  In plus, dimensiunile totale ale setului sunt de 74 x 40 x 138 cm, dimensiunile scaunului sunt de 37 x 28 x 45 cm, iar masa are o inaltime de 76 de cm.

Set masa de toaleta pentru machiaj "Afrodita" review

Verifica pret actual!

Prin urmare, setul Afrodita format din masa de toaleta, scaun si 0glinda in forma de inima ar putea fi o alegere inspriata pentru dormitoare moderne. Nu este un set voluminos, nu ocupa mult spatiu si se integreaza usor in orice decor. Cumparatorii sunt foarte incantati de acest produs si declara ca au facut o alegere inspirata. Nu a fost dificil de asamblat, iar in final, sunt multumiti de cum arata si de  modul in care este organizata. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Set Afrodita

9.7

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.7/10

Compartimentare

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Design placut
  • Usor de intretinut
  • Buna organizare

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu