Masa Make Up cu LED, ECD Germany, 108 x 40 x 140 cm, luminozitate reglabila, oglinda, sertar, 4 rafturi | Review detaliat

0
(0)

Sunteti in cautarea unei mese de make up destul de spatioase si bine organizate la un pret rezonabil? ECD Germany ar putea fi o varianta ce merita luata in considerare care va va crea propriul colt de rasfat doar pentru voi.

Masa de toaleta ECD Germany este fabricata din MDF si este rezistenta la zgarieturi, oferind o buna rezistenta in timp. Este prevazuta cu o oglinda  mare, un sertar spatios si patru rafturi unde puteti depozita produsele de ingrjire, timp in care beneficiaza si de sistem de iluminare cu 10 LED-uri de 8 watti, pe care le puteti regla oferind mai multe setari: alb cald, alb netru si alb rece.

Este un pordus stabil, usor de curatat care poate fi integrat cu usurinta in orice decor. Dimensiunile acesteia sunt de 40 cmm adancime, 108 cm latime si 140 cm inaltime, avand o greutate de 33.5 kg.

Masa Make Up cu LED, ECD Germany review

Verifica pret actual!

Asadar, masa de make up ECD Germany este o varianta interesanta pe care o puteti lua in considerare oferind suficient spatiu de depozitare si un design placut. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca s-a integrat excelent in dormitorul sau, iar in realitate produsul arata foarte bine, s-a asamblat usor urmarind instructiunile cu care vine la pachet, iar rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor. Sunt de parere ca a fost o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: ECD Germany

9.7

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.7/10

Compartimentare

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatioasa
  • Iluminare LED cu lumini reglabile
  • Spatiu de depozitare generos
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu