Set masa toaleta/make up, ML-Design, 3 oglinzi, scaun piele/otel cromat, LED 8W, 5 sertare, MDF

0
(0)

ML-Design este un set cu masa de toaleta cu oglinzi luminate si scaun cu ajutorul caruia va puteti crea propriul spatiu de rasfat si unde va puteti realiza rutina de ingrijire zi de zi. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Setul in discutie este format din masa de make-up, oglinda cu lumini LED, dar si un scaun foarte confortabil. Masa de toaleta este realziata din placi din fibre de lemn MDF si este prevazuta cu trei sertare, respectiv trei rafturi. Dispune de trei oglinzi ce dispun de iluminare LED oferind o mai buna vizibilitate.

Scaunul este prevazut cu piele poliuretanica si dispune de cadru realizat din otel cromat. Prezinta forma rotunda, iar sezutul detine un diametru de 33 de cm. Inaltimea scaunului este reglabila de la 52 pana la 65 cm. Poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Setul ML-Design prezinta un design modern si elegant, putand fi amplasat in orice fel de decor. Atat masa, cat si scaunul sunt usor de curatat si de intretinut.

Set masa toaleta/make up, ML-Design, 3 oglinzi review

Verifica pret actual!

Asadar, setul cu masa de toaleta ML-Design, oglinda si scaun reglabil poate fi o alternativa excelenta si pentru voi. Cumparatoarele sunt foarte incantate de alegerea facuta si sustin ca setul in discutie arata foarte bine, se integreaza usor in orice decor, iar intretinerea este foarte simpla. Prin urmare, recomanda mai departe produsul si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: ML-Design

9.7

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.7/10

Compartimentare

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Design placut
  • Oglinzi cu LED-uri
  • Spatiu de depozitare generos
  • Scaun rotun reglabil

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu