Masa de toaleta, BeComfort FUR-2504-G, 140 x 40 x 74 cm, gri Review si Pareri obiective

0
(0)

BeComfort FUR-2504-G este o masa de toaleta interesanta si bine organizata, usor de integrat in orice decor, care vine la pachet cu un pret foarte accesibil. Insa, pentru inceput, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile pentru a verifica daca este produsul potrivit nevoilor voastre.

Masa de toaltea BeComfort FUR-2504-G este un model fabricat din MDF si este prevazuta si cu o oglinda rotunda. Poate fi amplasata in dormitor, hol sau dressing. Include sase setare si doua rafturi ce va permit sa depozitati o cantitate generoasa de produse cosmetice si de ingrjire.

Produsul vine neasamblat, insa impreuna cu el veti primi si instructiunile de montaj, ceea ce nu ar trebui sa va creeze probleme. Dimensiunile acesteia sunt de 80 cm adancime, 40 cm latime si 76 cm inaltime, avand o greutate de 18 kg.

Verifica pret actual!

Asadar, masa de toaleta BeComfort FUR-2504-G este un model foarte rezonabil ca pret, spatios si usor de asamblat, fiind o optiune de luat in calcul. Cumparatorii sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o laegere inspirata, modelul in discutie aratand foarte bine, nu a fost dificil de montat si asigura un spatiu de depozitare, ceea ce era foarte important pentru ei. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: BeComfort FUR-2504-G

9.4

Raport calitate-pret

9.3/10

Design

9.3/10

Compartimentare

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatiu de depozitare generos
  • Include oglinda
  • Usor de asamblat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu