Masa de toaleta VASAGLE cu oglinda si becuri, cu 2 sertare si 3 compartimente de depozitare, 80 x 40 x 145 cm, stil modern, alb RDT114W01 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Masa de toaleta VASAGLE este un model minimalist, usor de integrat in orice decor ce poate constitui locul de rasfat, de zi cu zi. Dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru pareri pertinente.

Masa de toaleta VASAGLE este realizata din PAL si furnir melaminat de culoare alba. Include oglinda si becuri ce permit reglarea intensitatii. Trebuie sa apasati si sa mentineti butonul apasat pentru a regla intensitatea becurilor. De asemenea, masa include trei compartimente deschise pe blat pentru a avea acces rapid la produse, dar si doua setare destul de spatioase unde puteti depozita creme, parfumuri, produse de machiaj si asa mai departe.

Dimensiunile mesei de toaleta sunt de 80 cm lungime, 40 cm latime si 145 cm inaltime, avand o greutate de 24.5 kg.

Pachetul include masa, 9 becuri pentru oglinda, unul fiind de rezerva, kitul de montare, dispozitivul anti-inclinare si,d esigur, manualul. Montajul nu este dificil, trebuie doar sa urmati cu atentie instructiunile.

Verifica pret actual!

In concluzie, masuta de toaleta VASAGLE este un model care arata bine, se integreaza usor in orice decor putand fi astfel o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt de parere ca a fost o alegere potrivita pentru ceea ce aveau nevoie, produsul nefiind foarte voluminos, arata bine si este usor de asamblat. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: VASAGLE

9.4

Raport calitate-pret

9.3/10

Design

9.4/10

Compartimentare

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design modern
  • Bine organizat
  • Usor de integrat in orice decor

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu