Set masa de toaleta/machiaj cu oglinda si scaun Dalvik W, en.casa, 72 x 100 x 48 cm, PAL melaminat, alb | Review detaliat

0
(0)

Dalvik W este un set ce include masa de toaleta / machiaj, oglinda si scaun foarte accesibil ca pret. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Setul Dalvik W include o masa ce prezinta blat pliabil cu oglinda incorporata unde puteti depozita eficinet trusele de machiaj si accesoriile pentru par. Scaunul este unul mic, nu ocupa mult spatiu, dar care ofera confortabil de care aveti nevoie, iar atunci cand nu il folositi il puteti aseza sub masa. Piesele de mobilier sunt realizate din PAL melaminat de culoare alba.

Dimensiunile mesei sunt de 72 cm inaltime, 100 cm latime si 48 cm adancime. Scaunul masoara 40 cm inaltime, 40 cm latime si 29.5 cm adancime. Blatul mesei masoara 40 cm inaltiume si 38 cm latime. Oglinda masoara 37.5 cm inaltime si 26 cm latime. Compartimentul de depozitare masoara 21 cm inaltime, 37 cm latime si 40 cm adancime.

Verifica pret actual!

Setul cu masa de toleta/machiaj cu oglinda si scaun Dalvik W este un model simplu, dar usor de integrat in orice decor, ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale a fost alegerea optima si apreciaza design-ul placut, faptul ca pot rabata oglinda, putand fi folosita ulterior masa si pe post de birou. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Dalvik W

9.3

Raport calitate-pret

9.3/10

Design

9.4/10

Compartimentare

9.1/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Oglinda rabatabila
  • Design placut
  • Usor de integrat in orice decor

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu