Set Masa de machiaj VASAGLE, Masa de toaleta cu scaun, oglinda tripla, 3 sertare, cadru de otel, stil industrial, maro rustic si negru RVT02BX Review si Recomandari

0
(0)

VASAGLE RVT02BX este un set ce include masa de mchiaj, scaun si oglinda fiind o alegere ideala pentru cei care prefera stilul vintage. Dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Masa din set este prevazuta cu suprafata rustica din lemn maro si cadru metalic de culoare neagra. Totodata, prezinta oglinda tripla cu un cadru subtire contribuind la nota rustica oferita de set. Beneficiaza de patru picioare reglabile ce ii asigura o stabilitate foarte buna si protejeaza podeaua impotriva zgarieturilor. Mai mult decat atat, setul include si scaun care prezinta acelasi design.

Piesele de mobilier sunt realizate din PAL si otel. Masa este bine organizata si ofera suficient spatiu de depozitare. In acest sens, include trei setare incapatoare.

Dimensiunile mesei de toaleta sunt de 90 x 40 x 137.5 cm (L x l x H), iar dimensiunile scaunului sunt de 38 x 28 x 43 cm (L x l x H).

Produsul vine neasamblat, insa odata cu el veti primi si instructiunile de montaj. Astfel, va fi usor de asamblat si nu va va pune in dificultate.

Verifica pret actual!

In consecinta, setul VASAGLE RVT02BX ce include masa de toaleta, oglinda si scaun este o alternativa inspirata pentru cele care sunteti atrase de stilul vintage, iar incaperea unde va fi amplasata masa urmeaza acelasi design. Cumparatorii sustin ca produsul in cauza a fost conform asteparilor sale. Arata bine, ofera suficient spatiu de depozitare si se integreaza perfect in decorul lor. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: VASAGLE RVT02BX

9.4

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.4/10

Compartimentare

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sertare spatioase
  • Oglinda tripla
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu