Masa de toaleta pentru machiaj „Isabella”, de colt, cu 3 oglinzi, 3 rafturi si 5 sertare, MDF, alba – Review detaliat

0
(0)

Sunteti in cautarea unei mese de toaleta pentru machiaj care sa se integreze armonios in coltul camerei? Modelul Isabella ar putea fi o varianta de luat in calcul ce ofera un design atragator si o buna compartimentare.

Este mai usor sa va pregatiti de o iesire atunci cand aveti la indemana o masa de toaleta care sa va permita sa tineti aproape toate produsele de care aveti nevoie. Masa de machiaj Isabella este fabricata din MDF si este prevazuta cu o oglinda de coltar mare cu trei suprafete. Include cinci setare si trei rafturi unde va puteti depozita produsele de machiaj, ingrijire a tenului si asa mai departe.

Economiseste foarte mult spatiu si ofera un design placut. Amprenta redusa de 100 x 53 cm face ca produsul sa fie potrivit si pentru spatii mai restranse. Totodata, ofera o stabilitate foarte buna si este usor de intretinut. Poate fi curatata de praf foarte simplu cu o carpa moale. Suprafetele sunt destul de rezistente la scouri si zgarieturi.

Produsul vine neasamblat, insa alaturi de el primiti si manual de instructiuni. Montajul nu va fi dificil daca urmati pas cu pas indicatiile primite.

Verifica pret actual!

Prin urmare, masa de toaleta Isabella este un produs bine realizat si compartimentat potrivita pentru orice decor. Cumparatorii sunt incantati de ea si sustin ca s-a integrat perfect in camera lor. Apreciaza faptul ca este spatioasa si bine compartimentata, arata foarte bine si este usor de ingrijit. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Masa de toaleta Isabella

9.6

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.6/10

Compartimentare

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Economiseste spatiu
  • Design elegant
  • Bine compartimentata
  • Incapatoare

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu