Masa de toaleta pentru machiaj, CHOMIK, cu sertare, oglinda, led, 90 x 40 x 140 cm : Review detaliat

0
(0)

Esti in cautarea unei masute de toaleta elegante pentru un dormitor modern? O varianta interesanta ar putea fi cea de la Chomik care ofera suficient spatiu de depozitare, dar si un design deosebit. Dar, mai intai, va propunem sa aflati in continuare mai multe informatii utile.

Masa de toaleta pentru machiaj Chomik poate fi coltul de rasfat ideal pentru orice femeie. Imbina excelent partea functionala si cea estetica, iar rezultatul este unul exceptional. Masuta fiind prevazuta cu trei sertare in partea laterala dreapta si un sertar pe mijloc, va puteti depozita mai eficient produsele cosmetice, dar si alte lucruri necesare precum bijuteriile, produsele penntru corp si asa mai departe.

Este prevazuta si cu o oglinda care, la randul sau, a fost echipata cu 12 LED-uri care nu doar ca ii ofera un aspect aparte, ci ofera utilizatoarei mai multa vizibilitate in timpul machiajului pentru a acorda atentie tuturor detaliilor. In plus, culoarea alba a mobilierului, il face foarte usor de asortat si de integrat in decor.

Masa de toaleta pentru machiaj, CHOMIK, cu sertare, oglinda, led, 90 x 40 x 140 cm review

Fiindca este foarte important sa tii cont de dimensiuni pentru ca produsul sa se integreze eficient in decor, ai in vedere urmatoarele:

Setul are o inaltime totala de 140 cm si o latime si 90 cm. Blatul prezinta o inaltime de 75 cm, o latime de 90 cm si o adancime de 40 de cm. Sertarele din laterale masoar afiecare 20 cm inaltime si 37 cm latime, iar cel din mijloc 50 cm latime si 13 cm inaltime. Oglinda are o inaltime de 56 cm si o latime de 60.5 cm, iar LED-urile au un diametru de 45 mm.

Masa de toaleta pentru machiaj, CHOMIK, cu sertare, oglinda, led, 90 x 40 x 140 cm pareri

Verifica pret actual!

In schimb, ceea ce va trebui achizitionat separat este taburetul sau scaunul, dupa preferinte.

Prin urmare, masuta de toaleta Chomik este o varianta rezonabila pe care o puteti lua in considerare, bine organizata care ofera un design placut. Cumparatorii sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie se conformeaza cu asteptarile sale, produsul fiind usor de montat, se integreaza simplu in decor, iar calitatea materialelor folosite este una decenta. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Chomik

9.3

Raport calitate-pret

9.2/10

Design

9.4/10

Compartimentare

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Design modern
  • Buna organizare
  • Oglinda cu LED-uri
  • Asamblare facila

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu