Set Elsa Masa de Toaleta Alba pentru Machiaj cu 3 Oglinzi, 7 Sertare si Scaun : Review si Pareri

0
(0)

Esti in cautarea unui set cu masuta de toaleta care sa arate bine si sa nu fie foarte voluminos? Va prezentam setul Elsa format din masa de toaleta alba pentru machiaj, trei olginzi si scaun.

Setul de oglinzi este prevazut cu o oglinda principala mare cu dimensiunile de 53 x 35 cm, iar celelalte doua sunt mai mici si masoara 38 x 27 cm. Oglinzile se pot regla.

Scaunul masoara 28.5 x 38 cm si este prevazut cu o tapiterie foarte eleganta, completand excelent design-ul dormitorului vostru. Prezinta o inaltime de 45.5 cm si poate fi impins sub masa de machiaj atunci cand nu este folosit, astfel ca nu va mai ocupa spatiu suplimentar.

Masuta de toaleta este prevazuta cu sapte sertare unde puteti depozita cosmetice, bijuterii si accesorii. Dispune de un sertar mare ce masoara 27 x 40 cm si patru sertare mai  mici cu dimensiunile de 17 x 11 cm amplasate sub masa. Sectiunea de sus pune la dispozitie si ea doua setare mici suplimentare cu dimensiunile de 17 x 11 cm. Toate setarele ofera un decor modern si interesant. Masuta de toaleta poate fi amplasata fie in dormitor, fie intr-un dressing, avand dimensiunile de 90 x 40 cm si inaltimea de 77  cm.

Culoarea alba a acestui set il face foarte usor de asortat cu restul decorului. Este realizata din MDF si urmeaza un stil clasic si elegant.

Set Elsa Masa de Toaleta Alba pentru Machiaj cu 3 Oglinzi pareri

Verifica pret actual!

Asadar, setul Elsa format din masuta de toaleta, oglinzi si scaun poate fi locul de rasfatat chiar si cu un buget  mai mic. Cumparatoarele a caror numar nu este tocmai de neglijat sunt foarte incantate de alegerea facuta si sustin ca a fost o reala surpriza placut avand in vedere pretul mic de achizitie. Este destul de ingusta, dar lunga incat sa nu ocupe mult spatiu intr-un dormitor nu foarte mare, insa este suficient de incapatoare pentru a incapea toata trusa de cosmetice. Arata bine, materialele sunt destul de calitative si rezistente, se monteaza usor, iar ascaunul este confortabil. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu