Masa de toaleta suspendata cu spatii depozitare Tracey Homs, 100 x 33a9 x 33 cm, alb : Review si Pareri pertinente

0
(0)

Daca sunteti in cautarea unei masute de toaleta ingenioase, v-ar putea interesa modelul Tracey Homs pe care il puteti suspenda in perete. Ofera un design absolut incantator si o functionalitate excelenta unde puteti depozita toate produsele de ingrijire.

Masa de toaleta Tracey Homs beneficiaza de un design elegant, cu linii drepte ce se integreaza foarte usor in orice decor. Fiind disponibila in varianta alba, este si foarte usor de asortat cu restul pieselor de mobilier. Dispune de doua spatii de depozitare prevazute cu usi batante si un spatiu central cu balamale ce poate fi deschis pentru a folosi oglinda de machiaj.

Produsul este realizat din PAL cu finisaj laminat oferind un plus de eleganta locuintei voastre. Intretinerea ei nu este dificila, ci este nevoie sa o curatati periodic folosidn o carpa moale si produse de curatare neabrazive. In cazul in care sunteti nevoiti sa o suspendati pe un perete din rigips, consultati si parerea unui specialist. Veti avea nevoie de suruburi de prindere speciale in profile metalice pentru a sustine rigipsul.

Dimensiunile masutei de toaleta usnt de 39.1 cm adancime, 100 cm latime si 33 cm inaltime, avand o greutate de 15 kg.

Masa de toaleta suspendata cu spatii depozitare Tracey Homs review

Verifica pret actual!

Asadar, Tracey Homs este o varianta rezonabila care va poate ajuta sa economisi spatiu putand depozita in interiorul sau destul de multe produse datorita compartimentelor incapatoare. Avand in vedere pretul de achizitie care este unul foarte accesibil, as putea spune ca este un produs decent, o optiune chiar interesanta. Asamblarea nu este nici ea dificila, intrucat vine la pachet cu schita si toate accesoriile necesare, trebuie doar sa le urmati. In plus, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tracey Homs

9.1

Raport calitate-pret

9.0/10

Design

9.0/10

Compartimentare

9.2/10

Pros

  • Raport calitate/pret corect
  • Compartimentare buna
  • Usor de asamblat
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu