Masa Toaleta HANNAH pentru Machiaj cu Oglinda si Scaun Albe : Review si Pareri

0
(0)

Masa de toaleta HANNAH este un model bine organizat ce se poate integra cu usurinta in orice decor, fie intr-un dormitor modern sau chiar intr-un dressing. Cu ajutorul acesteia, va puteti crea propriul spatiu de rasfat, dar veti reusi sa fiti si mai organizate cu produsele pe care le aveti.

Masa de toaleta HANNAH este prevazuta cu o oglinda principala si doua secundare, sapte sertare si un scaun. Este realizata din MDF in varianta alba, ceea ce o face foarte usor de asortat. Oglinda principala masoara 38 x 50 cm, iar cele doua mici au avantajul de a se putea plia. Cinci sertare sunt amplasate sub blat, iar doua deasupra, oferind suficient spatiu pentru a putea depozita produse de ingrijire, produse de machiaj, dar si bijuterii si alte accesorii.

Scaunul este prevazut cu o perna destul de groasa pentru a va putea simti cat mai confortabil cat timp va faceti treaba. In plus, atunci cand nu il folositi, il puteti impinge sub masa pentru a nu ocupa spatiu inutil. In plus, acesta poate sustine o greutate maxima de 100 de kg.

Setarele sunt prevazute cu niste manere absolut deosebite, iar produsul este foarte usor de intretinut. Trebuie doar sa il stergeti periodic de praf cu o carpa moale.

Masa masoara 135 cm inaltime, 40 cm latime si 90 cm lungime, iar scaunul 45 cm inaltime, 37 cm lungime si 27 cm latime.

Produsul vine in forma neasamblata, ceea ce inseamna ca va trebui sa il asamablati voi. Nu aveti de ce sa va faceti griiji, fiindca dispune si de instructiuni de montaj, iar intreg procesul nu este unul dificil.

Masa Toaleta HANNAH pentru Machiaj cu Oglinda si Scaun Albe review

Verifica pret actual!

Asadar, daca sunteti in cautarea unei masute de toaleta dragute la un pret rezonabil, modelul HANNAH ar putea fi o optiune de luat in calcul. In plus, cumparatoarele apreciaza setul pentru design-ul sau foarte placut, precum si pentru faptul ca este foarte stabila masa, iar sertarele mai spatioase decat s-ar fi asteptat. In plus, considera raportul calitate/pret drept unul foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Masa Toaleta Hannah

9.4

Raport calitate-pret

9.3/10

Design

9.4/10

Compartimentare

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design modern
  • Usor de intretinut
  • Sertare spatioase

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu