Masuta de Toaleta Sani Sorento, 90x45x155 cm, Stejar Boniface : Review si Pareri utile

0
(0)

Masuta de toaleta Sani Sorento poate fi locul ideal in care sa iti faci rutina de ingrijire a tenului in fiecare dimineata si seara ori unde de poti machia linistita. Consider ca o masuta de toaleta nu ar trebui sa lipseasca din dormitorul sau dressing-ul niciunei femei, iar cele care au deja o astfel de masuta sustin ca reprezinta locul preferat din casa.

Masuta de toaleta nu doar ca reprezinta locul de rasfat si unde iti poti face intreg ritualul, ci si locul unde iti poti depozita in siguranta si in cele mai bune conditii produsele de machiaj, de ingrijire a corpului si tenului, precum si colectia de parfumuri sau bijuterii. Setul Sani Sorento include masuta de toaleta si  oglinda formata din trei parti. Masuta este realizata din PAL si MDF cu finisaj furniruit. Ofera un design rustic fiind o varianta potrivita pentru cei care prefera acest tip de decor. Dispune de un sertar, dar si trei spatii de depozitare in partea de sus unde va puteti depozita produsele astfel incat sa le aveti intotdeauna la indemana.

Masuta de toaleta Sani Sorento se integreaza foarte bine si in spatii mai mici, dimensiunile acesteia fiind de 45 cm adnacime, 90 cm latime si 155 cm inaltime avand o greutatate de 40 de kg.

Masuta de Toaleta Sani Sorento, 90x45x155 cm, Stejar Boniface

Verifica pret actual!

Prin urmare, daca esti in cautarea unei masute de toaleta care sa urmeze un design mai rustic si sa se incadreze si intr-un dormitor mai mici, atunci Sani Sorento ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale acest  model a fost exact ceea ce a trebuit, corespunzand excelent cerintelor. In plus, vine la pachet si cu un pret foarte accesibil fiind ideal si pentru cei cu un buget mai mic. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sani Sorento

9.2

Raport calitate-pret

9.2/10

Design

9.3/10

Compartimentare

9.2/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Se incadreaza eficient si in spatii mai mici
  • Sertar depozitare bine organizat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu