Set Siloah masa de toaleta/machiaj cu oglinda si scaun, en.casa,141 x 75 x 39,7 cm, PAL, alb : Review si Pareri

Siloah este un model de set de masa de toaleta de machiaj ce ofera un design deosebit, integrandu-se excelent chiar si in spatii mai restranse. De asemenea, fiind disponibil in varianta alba, se poate asorta foarte usor cu restul pieselor de mobilier. Setul include atat masuta de toaleta, cat si scaunul, respectiv oglinda.

Masa de toaleta Siloah este prevazuta cu un sertar si trei compartimente pentru depozitarea produselor cosmetice, a bijuteriilor sau parfumului. Este destul de bine organizata astfel incat produsele tale sa ramana in siguranta.

Setul este confectionat din PAL, este disponibil in varianta alba si se poate integra foarte usor in orice decor.

Masuta de machiaj masoara 141 cm inaltime, 75 cm latime si 39.7 cm adancime. Scaunul masoara 46 cm inaltime, 48 cm latime si 29.5 cm adancime, iar oglinda 63.5 cm inaltime si 37.2 cm latime. Compartimentul pentru depozitare masoara 20.4 cm inaltime si 36 cm latime, iar sertarul 11.6 cm inaltime, 34.1 cm latime si 32.4 cm adancime.

Set Siloah masa de toaleta/machiaj cu oglinda si scaun review

Verifica pret actual!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui set cu masa de toaleta, scaun si oglinda care sa arate bine si totusi sa ramana la un pret decent, atunci puteti lua in considerare setul Siloah. Arata bine, nu ocupa mult spatiu, iar clientele sunt incantate de alegerea facuta. Acestea sustin ca nu a fost foarte dificil de asamblat, iar odata montat setul, au fost incantate de achizitia facuta. Recomanda mai departe si sunt de parere ca raport calitate/pret este unul convenabil.

Review pe scurt: Set Siloah

9.3

Raport calitate-pret

9.3/10

Design

9.4/10

Compartimentare

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Design modern
  • Se integreaza bine si in spatii mai mici
  • Usor de asamblat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu