Masa de Toaleta ANASTASIA – 4 Sertare, 3 Oglinzi, Iluminare Led, Scaun inclus, Alb

0
(0)

Esti in cautarea unui mese de toaleta unde sa te rasfeti in fiecare zi in timp ce urmezi pasii de ingrijire a tenului sau te machiezi? O varianta rezonabila la pret este masa de toaleta Anastasia ce ofera un design placut si suficient spatiu pentru depozitarea produselor.

Setul Anastasia este format din masa de toaleta, completat cu oglinda formata din trei parti si scaun buretat si tapitat cu un material foarte placut si elegant. Piesele sunt realizate manual din lemn de pin solid si MDF, avand un finisaj elegant. Masuta este prevazuta sub blat cu doua setare spatioase, iar deasupra prezinta inca doua setare si o etajera. Astfel, devine destul de incapatoare pentru a putea depozita produsele de ingrijire in interiorul sau.

Oglinda este prevazuta cu sistem de iluminare LED cu senzor incorporat ce permite reglarea luminii putand opta intre calda, rece si neutra, ajustand inclusiv intensitatea. Trebuie doar sa atingeti comutatorul din dotare. In plus, functia de memorare permite revenirea la aceleasi setari pe care le-ati realizat inainte de a o opri anterior. Scaunul este realizat din lemn masiv de pin si tapitat cu material realizat 60% poliester si 40% bumbac.

Setul este usor de asamblat, caci vine la pachet cu instructiunile de montaj de care aveti nevoie. Masa masoara 75 cm lungime, 40 cm latime si 145 cm inaltime, scaunul 38 cm lungime, 28 cm latime si 46 cm inaltime.

Masa de Toaleta ANASTASIA

Verifica pret actual!

Prin urmare, masa de toaleta Anastasia poate fi o varianta de luat in calcul ce include intreg setul oferind un plus de eleganta incaperii unde veti amplasa. Cumparatoarele sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna, setul arata minunat si se potriveste excelent decorului incaperii unde au amplasat setul. De asemenea, luminile sunt suficient de puternice, iar sertarele spatioase, exact ceea ce aveau nevoie. Recomanda mai departe setul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Masa de toaleta Anastasia

9.5

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.6/10

Compartimentare

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design elegant
  • Iluminare LED cu ajustare intensitate lumina si trei culori
  • Realizat din lemn masiv pin
  • Scaun confortabil

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu