Masuta de toaleta / birou 2 in 1 cu oglinda machiaj rotativa 360 si taburet, 4 sertare, design vintage, alb : Review si Pareri utile

0
(0)

Esti in cautarea unei masuta de toaleta pe care sa o poti folosi ocazional si pe post de birou la un pret avantajos? Ei bine, acest model ar putea fi ceea ce cauti, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masuta de toaleta 2 in 1 se incadreaza perfect intr-un dormitor vintage si este realizata din lemn de esenta tare de pin si MDF urmand un design clasic. S-a acordat o atentie deosebita detaliilor, iar finisajele pun setul in valoare intr-o maniera armonioasa. Picioarele din lemn ofera o rezistenta excelenta, dar si o buna stabilitate produsului.

Interesant de stiut este faptul ca partea superioara a mobilierului poate fi indepartata foarte usor pentru a putea folosi masa si pe post de birou. Prezinta patru sertare sculptate si o oglinda reglabila pe care o puteti roti in pozitia dorita. De asemenea, si taburetul urmeaza aceleasi linii fiind prevazut cu sculpturi in motive florale.

In interiorul sertarelor puteti depozita produsele cosmetice, cremele, parfumurile si chiar bijuteriile. Sunt destul de spatioase si va ajuta sa va organizati mai bine produsele personale.

Dimensiunile totale ale setului sunt de 75 cm lungime, 40 cm adancime si 141 cm inaltime. Setul include masa de toaleta, oglinda si scaunul tapitat.

Masuta de toaleta / birou 2 in 1 cu oglinda machiaj review

Verifica pret actual!

Asadar, modelul in discutie este o varianta de set cu masuta de toaleta pe care puteti lua in considerare, fiind destul de usor de asortat si de potrivit fie in dormitor, fie chiar intr-un dressing. Poate fi integrat si in spatii mai mici, iar cumparatoarele au fost foarte incantate de alegerea facuta. Acestea sustin ca in realitate acest set arata mult mai bine, detaliile sunt atent realizate, iar masa destul de spatioasa. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna optand pentru acest set si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Masuta de toaleta si birou 2 in 1

9.5

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.6/10

Compartimentare

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Design placut
  • Oglinda rotativa la 360 de grade
  • Usor de asortat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu