Masa de toaleta Modernhome, pentru machiaj, cu oglinda si raft pentru cosmetice, design modern, 11kg, 80x40x70cm, alb : Review detaliat

0
(0)

Cauti o masuta de toaleta mai deosebita din punct de vedere estetic care sa fie potrivita unui dormitor modern? O varianta interesanta ar putea fi masa de toaleta Modernhome care vine la pachet cu un design atragator.

Masa de toaleta Modernhome a fost special conceputa sa fie usor de integrat in orice decor. Este prevazuta cu o oglinda mare, iar masa este prevazuta cu patru picioare realizate din lemn masiv care ofera o buna stabilitate, dar si rezistenta. Dispune de un raft unde puteti depozita cosmetice sau accesorii. Blatul acesteia este realizat din MDF vopsit.

Suprafata blatului este destul de mare, masa beneficiaza de o constructie stabila, iar produsul in sine este usor de intretinnut.

Oglinda are un diametru de 40 de cm, iar masa are o inaltime de 70 de cm, lungime de 80 cm si adancime de 40 cm. Nu ocupa foarte mult spatiu si poate fi amplasata si in dormitoare mai putin spatioase.

Masa de toaleta Modernhome review

Verifica pret actual!

In concluzie, Modernhome este un  model de masa de toaleta cu un design aparte, ideal pentru cele ce vor sa iasa din zona de confort si sa opteze pentru un design interior deosebit. Produsul a fost special gandit pentru a se integra destul de usor atat din punct de vedere al design-ului, cat si al cromaticii, iar un alt avantaj se refera la faptul ca nu este foarte voluminos, deci nu ocupa mult spatiu. Cumparatoarele sustin ca pentru pretul platit chiar a fost o surpriza placuta, modelul in discutie fiind pe placul lor. Acesta sustin ca arata bine, este usor de intretinut si se integreaza perfect in dormitorul sau. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Modernhome

9.3

Raport calitate-pret

9.3/10

Design

9.4/10

Compartimentare

9.2/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Se integreaza foarte bine si in spatii mai mici
  • Picioare din lemn masiv

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu