Masa toaleta/machiaj Krugersdorp DG, en.casa, 137,5 x 90 x 38 cm, PAL melaminat, alb cu oglinda : Review complet

0
(0)

Krugersdorp DG este o masuta de toaleta ce urmeaza un design clasic integrandu-se destul de usor in orice decor, fie ca este vorba despre un dormitor sau un dressing. Ofera destul de mult spatiu de depozitare, in timp ce nu este foarte voluminoasa.

Masa de toaleta Krugersdorp DG este realizata din PAL cu invelis melaminat, oferind un design simplu si modern. Sertarul si rafturile ofera destul de mult spatiu pentu depozitarea produselor cosmetice, de ingrijire si accesoriilor.

Dulapul este prevazut cu usa, astfel incat produsele vor fi depozitate in siguranta, departe de praf si lumina. Pe fiecare raft puteti depozita o greutate de maxim 2 kg.

Totodata, este prevazuta si cu o oglinda ce masoara 48.5 cm inaltime si 35 cm latime.

Masa impreuna cu oglinda masoara 137.5 cm inaltime, 90 cm latime si 38 cm adancime. Raftul de sub oglinda masoara 11.5 x 33 x 10 cm, iar sertarul 10.7 x 52 x 28.5 cm.

Masa toaleta/machiaj Krugersdorp DG review

Verifica pret actual!

Masa toaleta/machiaj Krugersdorp DG este un model clasic, usor de potrivit cu design-ul incaperii unde este amplasat, ce poate constitui o varianta accesibila de luat in calcul. Clientele sustin ca este un produs pe placul lor, foarte spatios unde isi pot depozita toate produsele in conditii optime, usor de intretinut, dar si de asortat. A fost dupa parerea lor o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Krugersdorp DG

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.5/10

Compartimentare

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design modern
  • Mult spatiu pentru depozitare
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu