Masa de toaleta set, MBR, 3 oglinzi, 1 taburet, 7 setare, alb | Review si Pareri obiective

0
(0)

Esti in cautarea unui set complet cu masa de toaleta, oglinzi si taburet unde sa iti poti petrece linistita clipe de rasfat in timp ce iti faci rutina de ingrijire a tenului sau te machiezi? Ei bine, o varianta interesanta este setul MBR care vine la pachet si cu un pret foarte accesibil.

Setul MBR este potrivit atat pentru un dormitor, cat si pentru un dressing. Ofera un design modern si placut, fiind prevazut cu decoratiuni atent realizate care se integreaza usor in orice decor.

Setul este realizat din tabla de fibre din MDF si lemn, taburetul din dotare avand capcaitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg. Oglinda este prevazuta cu aripi exterioare inclinate, iar masuta dispune de setare multiple unde puteti depozita produse ingrijire a tenului si corpului, machiaje, parfumuri, bijuterii si asa mai departe. Dispune in partea de sus si de rafturi unde puteti aseza obiecte de decor sau ustensile pe care este nevoie sa le aveti tot timpul la indemana.

Setul vine insotit cu instructiuni de montare, iar montajul acestuia nu ar trebui sa va creeze probleme. In plus, piesele de mobilier sunt usor de intretinut si destul de rezistente.

Dimensiunile generale sunt de 90 cm lungime, 40 cm latime si 135 cm inaltime, avand o greutate de 30 de kg.

Masa de toaleta set, MBR, 3 oglinzi, 1 taburet, 7 setare, alb review

Verifica pret actual!

Asadar, setul MBR ce include masuta de toaleta, taburet si trei oglinzi poate fi o alegere buna ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil. Cumparatorii sustin ca este un produs elegant, foarte stabil, cu sertare incapatoare, iar in ansamblu, destul de solid, exact ceea ce cautau. Dupa parerea lor, produsul le-a implinit asteptarile, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Masa de toaleta set, MBR, 3 oglinzi, 1 taburet

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.7/10

Compartimentare

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine compartimentata
  • Design elegant
  • Usor de intretinut
  • Asamblare usoara

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu