Set Mira Masa Toaleta pentru Machiaj cu Oglinda, 4 Sertare si Scaun – Alb | Review si Recomnadari

0
(0)

Esti in cautarea unui set elegant cu masuta de toaleta pentru machiaj, scaun si oglinda? Ei bine,modelul de set Mira poate fi o varianta interesanta, care se integreaza din punct de vedere estetic foarte usor in orice decor si despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

Setul Mira urmeaza un stil elegant si modern, ideal pentru orice camera modern mobilata, fiind disponibila in varianta alba. Este realizata din MDF, lemn si material de umplutura 100% poliester. Masuta este prevazuta cu patru sertare unde va puteti depozita in siguranta produsele de ingrijire a tenului si corpului, precum si produsele de machiaj. De asemenea, dispune de o oglinda mare si ovala, cu ajutorul careia va puteti face rutina de seara sau dimineata. In plus, scaunul este tapitat si ofera confortul de care aveti nevoie in timp ce va aranjati.

Componentele din acest set vin neasamblate, insa vor fi insotite de schita pentru montaj, ceea ce inseamna ca asamblarea in sine nu este una dificila si va veti descurca fara probleme.

Set Mira Masa Toaleta pentru Machiaj cu Oglinda

Verifica pret actual!

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui set cu masuta de toaleta, oglinda si scaun la un pret rezonabil, setul Mira poate fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt foarte multumiti de achizitia facuta si sustin ca a fost extrem de usor de instalat, arata foarte bine si se integreaza excelent in decor. Nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Set Mira

9.8

Raport calitate-pret

9.8/10

Design

9.8/10

Compartimentare

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design elegant
  • Usor de asamblat
  • Bine compertimentat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu