Masa de toaleta cu taburet si oglinda Juskys, 3 oglinzi, 90x40x146, Alb

0
(0)

Cauti un set cu masa de toaleta, oglinda si taburet deosebit, dar la un pret rezonabil? Ei bine, iti propunem sa afli mai multe detalii despre masa de toaleta cu taburet si oglinda Juskys care ar putea fi o varianta inspirata, de luat in considerare.

Setul Juskys este realizat din lemn, MDF si poliester fiind disponibil in varianta alb. Urmeaza un design modern, victorian, cu margini rotunjite, fiind usor de integrat in orice decor.

Masuta de toaleta Juskys este prevazuta cu sapte sertare unde puteti depozita o multime de produse de ingrijire, parfumuri sau bijuterii, iar in partea de sus dispune de o oglinda ovala mare si alte doua oglinzi ovale mai mici dispuse pe laterale. Totodata, prezinta si un scaun tip taburet confortabil.

Produsele vin partial asamblate, insa sunt usor de montat pentru a ajunge la varianta finala. Masa masoara 78 cm inaltime, 90 cm latime si 40 cm adancime, iar scaunul masoar a46 cm inaltime, 37 cm latime si 28 cm adancime.

Masa de toaleta cu taburet si oglinda Juskys review

Verifica pret actual!

Asadar, Juskys poate fi o varianta buna de masa de toaleta prevazuta cu oglinzi si scaun ce ofera un design deosebit, fiind realizata din materiale destul de rezistente. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca setul prezinta un aspect frmos, se monteaza destul de usor, iar sertarele din dotare sunt destul de spatioase pentru nevoile sale. O considera a fost o achizitie inspirata si utila, pe care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Masa de toaleta cu taburet si oglinda Juskys

9.8

Raport calitate-pret

9.8/10

Design

9.8/10

Compartimentare

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizata
  • Design elegant
  • Usor de montat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu