Masa de toaleta si machiaj Hollywood Pro, alba, cu 4 sertare, oglinda si 12 LED-uri, 90x40x140 cm : Review detaliat

Hollywood Pro este o masa de toleta si de machiaj moderna, care se integreaza usor in orice decor fiind eleganta si bine organizata. Daca este o varianta potrivita si pentru ceea ce aveti nevoie, ramane sa descoperiti imediat.

Masa de toaleta Hollywood Pro  este realizata din placi MDF si include patru setare incapatoare unde va puteti depozita cosmeticele, accesoriile si parfumurile. Include o oglinda mare cu becuri LED ce ofera o vizibilitate foarte buna. Se integreaza foarte bine atat intr-un dormitor, cat si in dressing-ul si asa mai departe.

Vine neasamblata, insa odata cu ea, primiti si instructiunile de montaj. Urmandu-le pas cu pas nu va fi nimic dificil de realizat.

Dimensiunile acesteia sunt de 40 cm adancime, 90 cm latime si 140 cm inaltime.

Verifica pret actual!

Asadar, masa de toaleta si machiaj Hollywood Pro este un model fabricat din MDF ce ofera un design elegant, usor de integrat in orice decor. Cumparatoarele sunt foarte incantate de ea si sustin ca a fost o alegere buna. Arata bine, este spatioasa si bine organizata, iar luminile LED le permit sa vada chiar si cel mai mic detaliu, fiind extrem de utila atunci cand se machiaza. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt; Hollywood Pro

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.7/10

Compartimentare

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design elegant
  • Bine compartimentata
  • Realizata din MDF
  • Oglinda cu lumini LED

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu