Masuta machiaj Kring Makeup, 100/132.5×41.3, culoare stejar : Review si Pareri

0
(0)

Masuta de machiaj Kring Makeup este un model care arata bine, usor de integrat si in spatii mai retranse, oferind un aspect aerisit si modern incaperii unde este amplasat. Totodata, vine la pachet si cu un pret rezonabil, dar mai intai va propunem sa urmariti mai multe informatii utile in continuare.

Masa de toaleta Kring Makeup beneficiaza de un design elegant si este dotata cu o oglinda si doua setare unde puteti depozita produsele de machiaj si de ingrijire. Poate fi folosita la fel de bine si pe post de birou sau pentru a lucra de pe laptop. Este disponibil in nuanta stejar

Totodata, setul include si un scaun tapitat cu piele ecologica moale ce urmeaza acelasi design ca al mesei.

Este nevoie sa fixati masa de perete pentru o buna stabilitate. In acest sens, dispune de toate accesoriile necesare pentru montaj.

Intretinerea produsului este foarte simpla. Il puteti curata foarte usor folosind o carpa inmuiata in detergent delicat, dupa care reveniti cu o carpa moale si uscata.

Dimensiunile produsului sunt de 41.3 cm adancime, 100.3 cm latime si 132.5 cm inaltime.

Verifica pret actual!

Prin urmare, masuta de machiaj Kring Makeup este un produs care arata bine si se integreaza excelent in orice dormitor. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca pentru nevoile sale a fost alegerea ideala. Este destul de incapatoare, arata bine si se asorteaza usor, ceea ce ii determina sa o recomande mai departe si sa aprecieze raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Makeup

9.6

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.6/10

Compartimentare

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design atragator
  • Sertare spatioase
  • Usor de integrat in orice decor
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu