Set Masa de toaleta si machiaj cu taburet Chic, alba, cu 7 sertare si oglinda, 90x40x146 cm : Review detaliat

0
(0)

Setul cu masa de toaleta si machiaj cu taburet Chic este o vairanta interesanta atat pentru un dormitor, cat si pentru un dressing sau chiar si pe hol. Poate fi o alegere inspirata, dar mai intai, va propunem sa aflati in continuare mai multe informatii utile.

Setul este format din masa de machiaj, taburet si oglinda, piesele fiind fabricate din MDF. Este o solutie extrem de practica si functionala. Masa include sapte sertare spatioase unde puteti depozita destul de multe cosmetice, parfumuri, bijuterii si asa mai departe.

Taburetul este foarte confortabil fiind tapitat cu model foloral ce ofera un plus de eleganta. Totodata, olginda este destul de mare si include decoratiuni interesante.

Dimensiunile mesei sunt de 40 cm adancime, 90 cm latime si 146 cm inaltime, iar ale tamburului sunt de 44 cm inaltime, 29 cm adancime si 39 cm latime.

Verifica pret actual!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui set de masa de toaleta cu oglinda si taburet la pret rezonabil, acesta ar putea fi o varianta buna. Clientele actuale sunt incantate de achizitia facuta si sustin ca pentru nevoile sale a fost ceea ce trebuie. Piesele arata bine, sunt usor de intretinut si nu ocupa foarte mult spatiu. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Set masa de toaleta, taburet si oglinda Chic

9.5

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.5/10

Compartimentare

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Spatiu de depozitare generos
  • Taburet confortabil

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu